Varför?!

Godmorgon! Sitter här och försöker äta frukost.. Går sådär med tanke på att jag har grymt ont i tänderna och i halsen.

Varit sjuk sedan i tisdags, tänkte gå till skolan idag men så blev det inte. Funderar på att ringa doktorn, kolla så det inte är halsfluss, eftersom det bara gör mer och mera ont.

Idag har jag inget planerat, redigera lite bilder och så, hoppas ni har roligare för er.

Puss hej! Vi hörs!

Oaktiv - Jo tack jag vet!

Hellu på er gullepluttar, nejmen godkväll iaf!
 
Sitter och försöker ordna en MUA och hårstylist till min fotografering med Anna Lötberg, jätte trevlig Eskilstuna fotograf - kolla in hennes blogg: http://lotbergphoto.blogg.se! Lyssnar även musik, snackar med folk osv. osv.
 
På tisdag drar mamma till Turkiet - IGEN! Åh så avis, men ska ändå bli grymt skönt!
 
Anledningen att jag är så oaktiv är för att jag är upptagen med skolan, nu när jag satsar helhjärtat! Har inte heller mått toppen, bara suttit hemma och stängt mig inne helt enkelt, inte träffat folk eller något. Men ska försöka ändra på det!
 
Idag var jag ut till min nya medryttarhäst - Pirmin, ett underbart russ! Travare, men är även grym på att hoppa! Kommer mest satsa på hoppningen eftersom han har stor kapacitet, och jag är hoppryttare. Kommer väll någon bild på honom någon gång..
 
Nu ska jag fortsätta med det lilla jag håller på med. För övrigt är jag kär i Memphis May Fire's låt "Miles away"! Så sjukt jefla grym, kärlek till Leon som tipsa!
 
Förresten! Alla, precis alla borde registrera sig här: tjäna pengar - det är ett super enkelt och smidigt sätt att tjäna kontanter och få rabbater!
 
Ha en trevlig kväll nu!
Puss puss, Moa ♥

Bättre än alla andra?

Kärlek, vänner, intressen och vardag låter kanske inte så intressant? Men när man är en tjej med glimten i ögat blir allting 10x roligare än vanligt! Jag bloggar om mitt helt underbara och sjuka liv, blandat med lite incidenter och annat negativt. Med massor av upptåg och påhitt kommer ingen lämna bloggen besviken. Jag är träningsberoende och har full koll på vad jag äter, och jag kämpar dagligen mot detta så följ mig i kampen. Inte en ända sekund gör jag något tråkigt!

RSS 2.0