Dålig uppdatering - semester är semester!

Hej på er babes!

Sitter just nu på en super awesome restaurang och ska äta osmani - en jätte god typ röra med kyckling, kött och grönsaker.

Har uppdaterat riktigt dåligt, men har ju semester - och jätte dåligt internet, så jag passar på nu!

Det jag hållit på med dom senaste dagarna är att i söndags ha packat det sista, på måndagen anlände jag sent här i Turkiet! Alla dagar har jag badat, solat och ätit (nästan ätit varje dag iaf!)

Har även varit på hamam, som är som spa, helt underbart! Massage, shopping och underhållning har också stått på schemat! Något jag dock inte räknat med var att magen skulle fucka ur totalt.. Får inte behålla någonting..

En annan lite komisk sak är att någon turk har blivit förälskad och shit, skojar inte.. Han är för mycket! Men men han är snygg så får väll stå ut.

Nu ska jag äta, sedan gå och fixa manikyr och pedikyr igen.

Puss hej!

Gårdagen och en överraskning!

God kväll på er!
 
Sitter här i soffan och kollar OS, och bygger en liten portfolio, kan alltid vara bra att ha!
 
Igår som sagt mådde jag inte så bra och orkade därför inte blogga. Men hursom så va det sista dagen jag hade Sampras och jag saknar honom..
 
Hade även en liten fotografering med en gammal barndomsvän, har känt henne i hela 9 år. Hon blev superfin på bilderna! Jag kanske lägger upp någon.
 
Idag har jag haft en fotografering med Björn Möller, tydligen också en gammal kompis till min mor - världen är liten! Bilderna blev superbra och jag lägger upp ett litet smakprov. Fler bilder kommer när jag får dom!
 
Nu ska jag fortsätta att chilla, ta något att äta och lite sånt.
Puss puss, Moa 
 

 

Varför ska det alltid bli såhär?

Tjenare!
 
Ligger med världens jävla mensvärk och ryggvärk, typ dö! Ska sova för ska upp tidigt, fotografering och så. Berättar mer om dagen imorgon.
 
Puss hej!

Förändring inför den "stora" dagen..

Hej på er!

Ligger just nu i sängen och tänkte sussa 6 timmar för att sedan få hunden.. Jobb är jobb!

Har hänt skapligt mycket idag, tagit hand om vovven, åkte till Folkesta och köpte nytt objektiv till kameran och ny HÅRFÄRG!- Resultatet visas imorgon. Köpte även lite annat smått och gått som är nödvändigt, som t.ex tvål och rakhyvlar.

Fått ögonbrynen plockade idag och håret färgat, så känner mig fräsch nu.

På lördag så är dagen äntligen här - jag ska nämligen göra en fotografering med en fotograf här i Eskilstuna! Bilder och mer om det kommer att komma!

Nu får ni ha det bäst! Natti natti, puss hej!

Nya jobbet och dagarna som gått

Hej på er kära bloggläsare! Jag har inte bloggat på ett bra tag, av olika anledningar och jag tänker inte börja skriva massa ursäkter osv. för alla behöver en paus ibland och jag tog min helt enkelt.

 

Har ju fått ett nytt "jobb" som dagmatte åt en super söt 17 veckor gammal Golden Retriever som jag ska ha om dagarna tills nu på fredag. Dagarna jag redan haft honom har varit underbara och denna lilla filur är riktigt mysig att ta hand om. Söt också för den delen! Bild längre ner!

 

Här i E-town har det ju varit Å-festen och självklart har man varit på den och några konserter, står man på gästlistan så gör man. Väldigt tråkigt i år dock eftersom det inte var lika mycket marknad och karuseller, men får inte arrangören tillstånd så får han inte.. Jag har träffat underbart folk och sett på lite artister, självklart även fotat! Bilder kommer säkert. Dom jag såg var Fritjof och Pikanen tror jag dom heter, Norlie & KKV (sistnämnda är grymt snygg!) och Kapten Röd, dagen efter även Takida som jag efteråt fick träffa, tog lite bilder och fick allas autografer..

 

I största allmänhet har inget speciellt hänt, mer än just Å-festen, och att jag har varit sjuk och fortfarande inte är helt frisk tyvärr.. Men det ska jag vara nästa vecka då jag drar till värmen i Turkiet, ska bli riktigt nice!

 

Ha det super, vi hörs, vi ses - i dina drömmar!
Puss puss, Moa 

 

 

Bättre än alla andra?

Kärlek, vänner, intressen och vardag låter kanske inte så intressant? Men när man är en tjej med glimten i ögat blir allting 10x roligare än vanligt! Jag bloggar om mitt helt underbara och sjuka liv, blandat med lite incidenter och annat negativt. Med massor av upptåg och påhitt kommer ingen lämna bloggen besviken. Jag är träningsberoende och har full koll på vad jag äter, och jag kämpar dagligen mot detta så följ mig i kampen. Inte en ända sekund gör jag något tråkigt!

RSS 2.0